Saarenkylän Vanhustenkotiyhdistys ry toimii hyvän vanhuuden puolesta

Saarenkodin omistava Saarenkylän Vanhustenkotiyhdistys ry on toiminut jo vuodesta 1974. Yhdistys toimii ikääntyvien sosiaalisen aseman ja hoitomahdollisuuksien parantamiseksi ja heidän henkisen ja terveydellisen kuntonsa ylläpitämiseksi.

Oikeus arvokkaaseen vanhuuteen ja hyvään kohteluun

Saarenkylän Vanhustenkotiyhdistys ry:n toiminta on voittoa tavoittelematonta ja pohjautuu vahvasti arvoihin. Yhdistys omistaa Saarenkoti Oy:n ja tuottaa sen palvelut. Osakeyhtiö mahdollistaa palvelujen tehokkaamman kehittämisen.

Tarjoamme ikäihmisille tehostettua palveluasumista ja kotihoitoa palvelusetelituottajana sekä yhteisöllistä vuokra-asumista.

• Hyvä vanhuus rakentuu arvostetuksi tulemisen tunteesta, osallisuudesta yhteisössä ja siitä, että saa käyttää jäljellä olevia voimavaroja. Näitä arvoja Saarenkoti toteuttaa kaikissa palveluissaan.

• Eettiset periaatteet: osallisuus, tasavertaisuus ja turvallisuus.
    • Visio: ikääntyvä asiakkaamme elää yhdistyksen tuottaman palvelun turvin kodinomaista, hyvää ja turvallista elämää.

Yhteistyökumppanimme

• Kiinteistö Tahkola, joka tuottaa myös kiinteistöjemme isännöintipalvelut sekä välittää yhteisöllisen asumisen vuokra-asunnot.

www.kiinteistotahkola.fi

Saarenkylän Vanhustenkotiyhdistys ry