Johanna Pihlajamaa meidän ”asukkaanamme” kolme vuotta

Johanna, opettajaksi pian valmistuva opiskelija muutti meille kolmisen vuotta sitten.Johanna sai asua ilmaiseksi palvelutalomme yhdessä asunnossa sitoutuen vapaaehtoistyöhön asukkaidemme iloksi.Rikkaat kolme vuotta on nyt takana.

Me näimme Johannan lukemassa, hieromassa, pallottelemassa, pelaamassa, ulkoilemassa, juttelemassa, istumassa hänen luonaan, joka ei itse liiku. Jne.Hymyilemässä, kävelemässä reippain askelin pitkin käytäviä, milloin jäkiskassi olkapäällä, milloin reppu selässä keikkuen.Johanna toi tuulahduksen taloomme ulkopuolelta. Ja kuitenkin hän oli osa taloamme.

Lämmin kiitos Johanna sinulle ajastasi, jonka annoit heille ja meille.Lukuisat syvälliset keskustelut ovat jääneet myös hoitajien mieliin. Oli aina kiva jakaa elämää kanssasi.Nyt uusiin tuuliin. Niin kuuluukin. Elämä vie sinua ja meitä kaikkia aina eteenpäin.Ostimme sinulle muistoksi niin suuren pukin kuin löysimme näin joulun alla?Ja pukilla on sukset olkapäällä. Se viittaa sinun mieluisaan urheiluharrastukseesi.Kaikkea hyvää elämääsi Johanna??

Ps. Julkaisemme pian Johannan omia muistelmia. Pysykää siis linjoilla?