Saarenkodille uudet verkkosivut

 

Hyvää uutta vuotta Saarenkodilta!

Vuosi 2018 tuo uusia tuulia Saarenkotiin! Olet jo löytänyt tiesi uusille verkkosivuillemme – tervetuloa tutustumaan niihin!

Täältä pääset lukemaan uutisia siitä, mitä Saarenkodilla tapahtuu. Ajatus on, että ääneen pääsisivät paitsi Saarenkodin henkilökunta, myös ne omaiset, jotka haluavat kertoa tarinansa ja kokemuksensa. Saarenkodilla on myös oma Facebook -sivu, josta tykkäämällä pysyy ajan tasalla kaikille avoimista tapahtumista.

Tervetuloa tutustumaan!

Sinulle voi tulla eteen tilanne, että joudut pohtimaan, missä voisi olla oman läheisesi asuinpaikka sitten, kun hän tarvitsee tukea ja apua arjessa selviytymiseen. Toivotamme sinut tervetulleeksi tutustumaan meidän tiloihimme ja toimintaamme! Kerromme mielellämme teille siitä, mitä me pidämme tärkeänä ikäihmisten palvelukodissa.

Teemme kaikkemme sen eteen, että meillä asuvat ihmiset saavat elää kotoisaa, hyvää ja turvallista elämää. Ajattelemme myös, että ihmisen on tärkeä saada kokea kuuluvansa johonkin. Haluamme tukea asiakkaita ja omaisia kanssakäymiseen muiden kanssa. Kuten ennenvanhaan ihmisten luona, myös meillä käy aika usein vieraita, jotka tuovat väriä arkeemme. Tervetuloa tutustumaan eri yksiköihimme: Saarekotiin, Saarentupaan ja Kotipihlajaan.

Kuva: Johanna Sarjas / YLE

Jarmo Palo
Toiminnanjohtaja
Saarenkylän vanhustenkotiyhdistys ry