Tehostettu palveluasuminen

Mitä on tehostettu palveluasuminen?

Tehostettu palveluasuminen on tarkoitettu ihmiselle, joka ei enää selviä turvallisesti kotona esimerkiksi muistisairauden vuoksi. Tehostetun palveluasumisen yksiköissämme henkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden.

Jokaiselle asiakkaalle laaditaan hoito- ja palvelusuunnitelma sekä palvelusopimus. Se tehdään yhdessä asiakkaan, omaisen ja mahdollisen muun verkoston kanssa. Henkilökuntamme haluaa antaa parasta mahdollista hoivaa juuri sinun läheisellesi. Tutustumme ihmisiin ja teemme työtä sen eteen, että pystyisimme antamaan mahdollisimman yksilöllistä apua tukien jäljellä olevaa toimintakykyä.

Kaikki yksikkömme sijaitsevat Rovaniemellä Saarenkylässä. osoitteessa Pulkamontie 4.

Tarjoamme ympärivuorokautista tehostettua palveluasumista keskivaikeaa ja vaikeaa dementiaa sairastaville.

Järjestämme yhteisiä hetkiä ja säännöllisiä toiminnallisia tuokioita asiakkaillemme. Kaikkiin tilaisuuksiin myös omaiset ovat tervetulleita.

Yksiköt sijaitsevat maatasossa ja käytössämme on kaunis ja turvallinen takapiha. Kesällä panostamme istutuksiin ja kauneuteen. Asukkaiden on helppo kulkea pihallamme päivittäin.

Takapihallamme on myös tunnelmallinen kota, jossa talvellakin tarkenemme paistella makkaraa ja keittää nokipannukahveja.

Tervetuloa tutustumaan taloomme paikan päälle.

Saarenkoti

Saarenkoti on koti keskivaikeaa tai vaikeaa dementiaa sairastavalle.
Saarenkodin huoneistot ovat 38,4 – 45m2. Yhteiset tilat ovat viihtyisät. Kaikissa huoneissa on oma wc ja suihku. Saarenkodilla on yksi huoneisto, jossa pariskunnan on mahdollista asua yhdessä. Asukkaiden käytössä on myös sauna.

Saarenkodissa on 15 asiakaspaikkaa.

Saarentupa

Saarentupa on koti keskivaikeaa tai vaikeaa dementiaa sairastaville. Huoneistomme ovat kooltaan 19,2 – 38,4 m2 ja yhteiset tilat ovat viihtyisät. Jokaisessa huoneessa on oma wc ja suihku. Asukkaiden käytössä on myös sauna.

Saarentuvalla on 13 asiakaspaikkaa.

Kotipihlaja

Kotipihlaja on koti keskivaikeaa tai vaikeaa dementiaa sairastaville. Huoneistot ovat kooltaan noin 20 m2 ja yhteiset tilat ovat viihtyisät. Jokaisessa huoneessa on oma wc ja suihku. Asukkaiden käytössä on myös sauna.

Kotipihlajassa on 12 asiakaspaikkaa.