Tehostettu palveluasuminen

Mitä on tehostettu palveluasuminen?

Tehostettu palveluasuminen on tarkoitettu ihmiselle, joka ei enää selviä turvallisesti kotona esimerkiksi muistisairauden vuoksi. Tehostetun palveluasumisen yksiköissämme henkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden.

Jokaiselle asiakkaalle laaditaan hoito- ja palvelusuunnitelma sekä palvelusopimus. Se tehdään yhdessä asiakkaan, omaisen ja mahdollisen muun verkoston kanssa. Henkilökuntamme haluaa antaa parasta mahdollista hoivaa juuri sinun läheisellesi. Tutustumme ihmisiin ja teemme työtä sen eteen, että pystyisimme antamaan mahdollisimman yksilöllistä apua tukien jäljellä olevaa toimintakykyä.

Hakemus tehostettuun palveluasumiseen.

Missä tehostetun avun piirissä oleva ihminen asuu?

Kaikki yksikkömme sijaitsevat Rovaniemellä Saarenkylässä. osoitteessa Pulkamontie 4.

Tarjoamme ympärivuorokautista tehostettua palveluasumista keskivaikeaa ja vaikeaa dementiaa sairastaville.

Henkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden huolehtimassa siitä, että ihmisillä on hyvä olla. Olemme sisäistäneet sen, että kaikilla ihmisillä on tarve tulla kuulluksi ja kohdatuksi.

Panostamme yhteisiin hetkiin ja järjestämme säännöllisesti toiminnallisia tuokioita asiakkaillemme. Kaikkiin tilaisuuksiin myös omaiset ovat tervetulleita.

Saarenkoti – Palveluasumisen yksikkö

Saarenkoti on viihtyisä koti keskivaikea tai vaikeaa dementiaa sairastavalle.
Saarenkodin huoneistot ovat 38,4 – 45m2. Yhteiset tilat ovat viihtyisät ja avarat. Kaikissa huoneissa on oma wc ja suihku. Pariskuntien on mahdollista asua huoneistossa yhdessä. Asukkaiden käytössä on myös sauna.

Viihtyisässä pihapiirissä on kotosia istumapaikkoja ja pääsemme keittelemään nokipannukahvit ja paistamaan makkaraa kodassa.

Hae paikkaa Saarenkodista, löydät lomakkeen täältä. 

Saarenkodissa on 15 asiakaspaikkaa.

Saarenkoti on ihana koti ihmiselle, joka arvostaa omaa tilaa ja rauhaa, mutta hyödyntää mielellään palveluja asumisensa tueksi.

Saarentupa

Saarentupa on ihana koti keskivaikeaa tai vaikeaa dementiaa sairastaville. Huoneistomme ovat kooltaan 19,2 – 38,4 m2 ja yhteiset tilat ovat viihtyisät ja avarat. Saarentuvalla on 13 asiakaspaikkaa. Jokaisessa huoneessa on oma wc ja suihku. Asukkaiden käytössä on myös sauna.

Tunnelmallisessa sisustuksessa korostuu maalaisromanttinen ilme ja pirtin kotoisuutta lisäävät vanhat tutut käyttöesineet. Jopa polkuharmooni on käytössä, kun vietämme yhteisiä musiikkihetkiä.

Viihtyisässä pihapiirissä on kotoisia istumapaikkoja ja pääsemme keittelemään nokipannukahvit ja paistamaan makkaraa kodassa.

Kotipihlaja

Kotipihlaja on koti muistisairaille.

Viihtyisät huoneistomme ovat noin 20 m2 ja yhteiset tilat kutsuvat viettämään aikaa yhdessä. Jokaisessa huoneessa on oma wc ja suihku. Asukkaiden käytössä on myös sauna.

Kotipihlaja on dementiaryhmäkoti, jossa on 12 asiakaspaikkaa.

Viihtyisässä pihapiirissä on kotoisia istumapaikkoja ja pääsemme keittelemään nokipannukahvit ja paistamaan makkaraa kodassa.