Rekry

Meille töihin?

Saarenkylän Vanhustenkotiyhdistys ry. 26.11.2021

Tarjoamme asumispalvelua ja hoivaa muistihäiriöisille sekä ikääntyville. Palvelutalomme koostuu kolmesta eri yksiköstä, Saarenkoti, Saarentupa ja Kotipihlaja. Yksiköissä on yhteensä 40 asiakaspaikkaa.

Tuotamme lisäksi kotipalvelua ja kotisairaanhoitoa. Lisäämme palvelutalomme ja kotihoidon vakituista henkilökuntaa. Etsimme palvelukseen vanhustyöstä ja sen kehittämisestä kiinnostuneita

Lähihoitajia (4)

Odotamme käytännön vanhustyön hallintaa ja osaamista, itsenäistä oma - aloitteellista työskentelyä, hyvää yhteistyö- ja neuvottelutaitoa sekä halua kehittää vanhustyötä. Edellytämme lähihoitajantutkintoa.

Hoitoapulaista (1)

Odotamme käytännön vanhustyön hallintaa ja osaamista, itsenäistä oma - aloitteellista työskentelyä, hyvää yhteistyö- ja neuvottelutaitoa sekä halua kehittää vanhustyötä.

Edellytämme hoitoapulaisen tutkintoa.

Palkkauksessa noudatetaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Toimet täytetään sopimuksen mukaan 4 kk koeajalla.

Hakemukset liitteineen osoitetaan Saarenkylän Vanhustenkotiyhdistys ry:n hallitukselle ja toimitetaan 12.12.2021 klo 15.00 mennessä osoitteeseen Pulkamontie 4, 96900 Saarenkylä

Tiedusteluihin vastaa Toiminnanjohtaja Jarmo Palo puh: 040 537 3460. email: jarmo.palo@saarenkoti.fi
Hei, sinä hoitoalan ammattikoulutuksen omaava henkilö. Sinun ei tarvitse olla valmiiksi vanhustyön ammattilainen. Meillä työskentelemällä sinusta tulee sellainen. Odotamme sinulta arvostavaa asennetta vanhuksia kohtaan. Näkemystä siitä, että jokainen päivä asiakkaamme elämässä on erityinen ja rikas.

Tarjoamme sinulle välittömän, rennon työyhteisön ja joustavan työn. Työssäsi saat käyttää omia vahvuuksiasi ja erityisosaamistasi. Meille tärkeää on myös sinun oma hyvinvointisi.

Jos kiinnostuit meistä, ota yhteyttä joko sähköpostitse tai soittamalla.

Seuraa meitä facebookista