Muut palvelut

Ateriapalvelut

Meillä saa joka päivä hyvää ja terveellistä kotiruokaa. Arvostamme yhteisiä ruokailuhetkiä, mutta erityistilanteissa ruokailun voi järjestää myös omaan huoneistoon. Ateriapäivän hinta on 16,10 €. Hinta sisältää aamupalan, lounaan, päiväkahvin, päivällisen ja iltapalan. Huomioimme erityiset juhla-ajat myös ateriapalveluissa ja vietämme asukkaiden kanssa erityisiä hetkiä esim. äitienpäivänä tai jouluisin.

Kauneudenhoito

Palvelutalossa on käytettävissä oma parturi-/kampaajapalvelu. Hinta palvelun mukaan.

Jalkojen hoito kuuluu palveluumme. Hinta 42euroa per hoito.

Ohjelma- ja virkistyspalvelut

Saarenkodilla vierailee säännöllisesti esiintyviä ryhmiä, joiden ohjelmanumeroita asukkaiden on mahdollista päästä katsomaan. Palvelutalossa on myös toiminnallisia taide- ja musiikkituokioita, sekä muuta virkistystoimintaa. Seurakunnat käyvät pitämässä meillä hartaushetkiä, joihin voi halutessaan osallistua.

Ulkoilu- ja liikuntapalvelut

Saarenkodissa pidetään tärkeänä, että myös ikääntyvillä asiakkaillamme on mahdollisuus säännöllisesti ulkoilla ja pitää huolta toimintakyvystään.

Asiakkaillamme on mahdollisuus turvallisella sisäpihalla päivittäin. Käytössämme on myös erityisiä liikuntalaitteita. Viereisen terveyskeskuksen piha-alueella on Lappsetin suunnittelema ja  toteuttama senioreiden liikuntapuisto.

Meillä käy myös ulkopuolisia vapaaehtoistyöntekijöitä, jotka ulkoiluttavat asiakkaitamme.