Kevyt palveluasuminen

Palveluasuminen

Kevyt palveluasuminen tarkoittaa sitä, että asiakas asuu itsenäisesti omassa huoneistossaan ja hänen on mahdollista saada monenlaisia lisäpalveluita asumisensa tueksi. Palvelut sovitaan yhdessä asiakkaan, omaisten ja mahdollisen muun verkoston kanssa ja tästä laaditaan henkilökohtainen hoito- ja palvelusuunnitelma, sekä palvelusopimus.

Henkilökuntamme haluaa tukea itsenäistä asumista ja parhaalla mahdollisella tavalla auttaa asiakasta elämään mahdollisimman rikasta elämää. Teemme kaikkemme sen eteen, että asiakkaan vahvuudet ja voimavarat yksilöllisesti huomioidaan ja näin toimintakyky pysyisi hyvänä. Henkilökunta on paikalla päiväsaikaan klo 7-21. Käytössämme on turvarannekejärjestelmä. Samassa kiinteistössä sijaitsee myös ympärivuorokautista apua tarvitsevien yksikkö, joten apu on tarvittaessa lähellä. Tämä mahdollistaa tarvittavan yöhoivan.

Saarenkoti – Palveluasumisen yksikkö

Saarenkoti on viihtyisä koti ikäihmiselle, joka pystyy asumaan suhteellisen itsenäisesti, mutta tarvitsee palveluita, jotta arki sujuu hyvin. Saarenkodissa asukas voi asua myös palvelutarpeen merkittävästi lisääntyessä.
Saarenkodin huoneistot ovat 38,4 – 45m2 ja asukas voi kalustaa sen omilla huonekaluillaan. Jokaisessa huoneistossa on kodikas tupakeittiö, pieni makuualkovi sekä oma wc ja suihku. Pariskuntien on mahdollista asua huoneistossa yhdessä.

Hae paikkaa Saarenkodista, löydät lomakkeen täältä. 

Saarenkodissa on 14 asiakaspaikkaa.

Saarenkoti on ihana koti ihmiselle, joka arvostaa omaa tilaa ja rauhaa, mutta hyödyntää mielellään palveluja asumisensa tueksi.


Kun on jossakin käynyt, niin kotiin on aina hyvä tulla. Helmi, Saarenkodin asukas
Koti on ihmisen paras paikka. Siellä ei koskaan tunne olevansa liikaa. Martta, Saarenkodin asukas